Fasiliteter

Alt du trenger til avslapning eller arbeid

The View er designet med gjestene i tankene. Målet er at hotellet skal ha alle de fasilitetene du trenger – pluss de du ikke visste du trengte! Vi har fasilitetene for deg som ønsker å senke tempoet og bare slappe av, men også muligheter for deg som ønsker å benytte deler av oppholdet til jobb.

Det beste av alt er at dette kan kombineres. Arranger et møte eller seminar på vårt konferanserom, før dere trekker dere tilbake til fitness- og velværeavdelingen. Finnes det noe mer behagelig enn forfriskninger i jacuzzien etter et langt møte?

Fitness- og velværesenter

Hvis hjertebanken fra utsikten ikke er nok, kan du virkelig få kjenne på pulsen i vårt treningsrom. Med et moderne treningsrom har du mulighet til å prikke formen – til og med i ferien.

Avslutt treningsøkten med et besøk i badstuen, eller begynn dagen med en tur på spa. Uansett hvordan du ønsker å legge opp besøket har The View fasilitetene du trenger. For de modige tilbyr vi tyrkisk bad, men er du ute etter en roligere opplevelse kan du nyte late timer utendørs i vår jacuzzi.

Business Center

Må du jobbe litt mellom slagene? For de som må arbeide i løpet av oppholdet tilbyr The View et Business Center. Her har du utskriftsmuligheter, og mulighet for å låne PC.

Bar

Synk ned i vår komfortable sofa med en god bok eller avis, med visshet om at de lekreste forfriskninger finnes bare meter unna. I baren serveres det på dagtid både kaffe og bakst. På kveldstid kan du nyte klassiske cocktails med gode venner.

For deg som er interessert i prøve en nordnorsk spesialitet har vi tørrfisk og øl -en uslåelig lokal kombinasjon!

Konferanserom

Legg din neste konferanse til en av de villeste og vakreste øyene i Norge. Med flyplassen kun 5 minutter unna med bil, er The View perfekt for din neste samling. Konferanserommet kan ta opp til 100 deltager, med mulighet for både overnatting og mat.

Konferanserommet er utstyrt med moderne audiovisuelt utstyr, for å imøtekomme de høyeste krav. En konferanse på The View kan også kombineres med uforglemmelige opplevelser og aktiviteter på Magerøya. Gi dine ansatte noe å snakke om når de kommer hjem!

Rooftop panoramadeck

På taket finner du et av hotellets råeste tilbud: en helt uhindret panoramautsikt over det vakre landskapet. Benytt taket til rolig kontemplasjon, nyt inntrykkene mens du ser fiskebåtene legge til kai med dagens fangst, eller studer fjellformasjonene og la øynene hvile på det mektige havet.

Her oppe kan du kjenne været på kroppen, med visshet om at du når som helst kan trekke inn i den varme koselig atmosfæren på hotellet.

Restaurant

Med matfatet rett utenfor døren er The View i en særposisjon når det gjelder ferske råvarer. Havområdene utenfor Magerøya byr på den aller ypperste kvalitet i råvarer. I sommerhalvåret dekkes det på til en lekker sjømatbuffet, med fokus på lokale råvarer, fanget av lokale fiskere.

For å gi våre gjester en god start på dagen, serveres det hver dag en variert og god frokost i restauranten. Frokosten serveres hele året.

Parkering

The View kan tilby gratis parkering for alle sine gjester.

Utenfor hotellbygget har vi godt med oppstillingsplasser for bil, og kommer du med motorsykkel har du mulighet for å parkere gratis i hotellets garasje.