Opplevelser

Det perfekte utgangspunkt for arktiske opplevelser

The View ligger idyllisk til på Magerøya i Finnmark, og er det perfekte startpunkt for et arktisk eventyr. Aktivitetene og opplevelsene spenner fra rolige og tankevekkende turer til fartsfylte eventyr.

Med en slik variasjon kan alle finne seg sin foretrukne måte å oppleve den storslagne øya på.

Nordkapp-platået

Den største attraksjonen på Magerøya er uten tvil det majestetiske Nordkapp-platået. Hit kommer mennesker fra hele verden for å besøke et av verdens ytterpunkt.

Som gjest hos The View kan du velge blant en heldagsutflukt til Nordkapp, som inneholder både isfiske, møte med reinsdyr og snøscooterkjøring, eller en kortere, guidet tur til Nordkapp. Med en erfaren guide får du maksimalt ut av ditt besøk på Nordkapp.

Et stort spenn av opplevelser

The View tilbyr også et utvalg av andre opplevelsesturer. For de eventyrlystne kan det fristes med en actionfylt snøscootertur til Nordkapp. Med et øredøvende beist mellom beina, suser man over det arktiske landskapet på vei til Nordkapp. For en litt roligere opplevelse kan du velge å prøve deg på den lokale hobbyen isfiske. En aktivitet som gir tid til både ettertanke og refleksjon.

Dersom du ønsker å lære mer om den lokale kulturen anbefales turen for å treffe reindriftsamene. Reinsdyrdrift har vært en tradisjon på øya i mangfoldige år.

Alle turer med guide inkluderer transport til og fra hotellet.

Opplevelser

Barentshavets rike dyreliv – Den mektige kongekrabben

Legg ut fra Honningsvåg for å utforske Magerøyas sørkyst, og møt den beryktede kongekrabben på nært hold.

Opplev Honningsvågs omgivelser med RIB-båt

Bli med på en spennende båtsafari med Rib! Turen går fra våre lokaler i Honningsvåg.

Barentshavets produkter

Et guidet besøk til en lokal sjømatfabrikk - hold en levende kongekrabbe og få en smak av fersk sjømat.